Inför #fredagsrysaren med Tobbe Karlsson

I morgon är det dags för #fredagsrysaren mellan HIF Karlskrona och Amo Handboll.
I en gemensam satsning kommer klubbarna erbjuda en maffig tv-produktion som förhoppningsvis ersätter viss del av läktarabstinensen som råder.

Sändningen öppnar 18:00 med start av studio 18:15 där vi gästas av bland annat vår sportchef Tobbe Karlsson.

– Det ska bli kul med studiosnack och förhoppningsvis något som höjer upplevelsen för våra supportrar och andra handbollsintresserade, säger Tobbe Karlsson.

Förutom Tobbe kommer den alltid härlige tidigare mittsexan Jonas Svensson (HIF och IFK), Jonas Jonasson (flest matcher för Amo) samt Joakim Wensby (ny i Amo:s elitgrupp).

Studion leds av Olof Ljungberg och Patric Nilsson. Det blir samtal om handboll i allmänhet och klubbarna i synnerhet. Ämnen som sportslig ambition, ett möjligt kval och eventuellt avancemang till Handbollsligan.
Vi får förhoppningsvis även en del anekdoter från långa och häftiga handbollskarriärer.

– För egen del hoppas jag att Jonas Svensson är på glatt humör och bjuder på någon härlig anekdot från hans HIF-tid, fortsätter Tobbe Karlsson.

Matchen är verkligen en ”fyrapoängare” i kampen om kvalplatserna. Vid HIF-vinst så tar laget ett ordentligt grepp om plats 2-3.

– En vinst hade suttit väldigt fint, men det blir garanterat en tuff drabbning. Vi är inne i ett bra flow, men det är Amo också. I morgon kväll vet vi, avslutar Tobbe Karlsson.

Vinstpotten i 50-50-lotteriet stiger kraftigt och närmar sig 15 000 kronor!
#SITTINTELOTTLÖS

Skaffa din lott och se matchen här: #Fredagsrysaren

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt