Inför Amo borta med Mathias Ekstrand

I kväll väntar toppmöte i Herrallsvenskan när våra herrar åker till Alstermo för att möta Amo. Ett Amo som leder serien med en poäng före HFK. Alla inser att det blir en väldigt tuff men förhoppningsvis rolig match. Matchen startar 19:00 och du följer den via Handboll Play. Se till att bli månadssupporter hos oss för att ditt köp ska tillfalla vår klubb, annars tillfaller de alltid sändande lag.
Du tecknar dig som månadssupporter här: https://handbollplay.se/hfkarlskrona-herr/subscriptions
Matchen ser du här: https://handbollplay.se/amo-hk/games/g/std6xyo1

Vi tog ett snack med vår huvudtränare Mathias Ekstrand inför matchen.

Matchen mot Skånela senast, vad är dina tankar med lite distans?
– Att vi gör en av våra sämre insatser denna säsong. Vi saknar både attityd och kvalité, alldeles för många misstag och generellt för låg energi i vårt spel. En väldigt svängig och slarvig handbollsmatch, säger Mathias Ekstrand.

Amo borta i kväll.. Hur tuff är den?
– Klart att den är väldigt tuff, Amo är alltid starka på hemmaplan men just denna säsong känns dom ännu starkare. Det ska bli en rolig utmaning.

Vad förväntar du dig?
– Jag förväntar mig en rolig och intensiv match. Båda lagen är införstådda av hur viktig matchen är och det tror jag kommer synas. Jag hoppas att vi kan höja vår prestation rejält efter våra senaste veckor som varit lite tuffare, det kommer behövas.

En full buss från Karlskrona åker upp för att stötta er, vad betyder det?
– Det betyder såklart väldigt mycket. Det kommer bli en otrolig stämning och det känns mycket bra att ha våra grymma supportrar på plats för att stötta oss, avslutar Mathias Ekstrand.

Som en påminnelse vill vi uppmana till att köpa derbybiljett till den 29/12. Nästan 1500 biljetter sålda och en fullbokad restaurang – vi räknar med MYCKET folk!
Du köper din derbybiljett här: https://www.nortic.se/dagny/show/160978

Foto: Magnus Lejhall

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt