Hugo Sivertsson stannar till 2025

Igår kunde vi glädjande presentera att Axel Söderqvist stannar till 2025. Idag har vi ännu en strålande nyhet i att Hugo Sivertsson också förlänger kontraktet med ytterligare två år och är klubben trogen till 2025.

– Vi är väldigt glada att Hugo stannar hos oss i ytterligare två år. Hans utveckling pekar stadigt uppåt och han är redan nu en toppallsvensk högernia. Vi får chansen att arbeta med Hugo till 2025 och jag är övertygad om att han kommer att ta stora kliv de närmaste åren, säger HF Karlskronas sportchef Tobias Karlsson.

Hugo Sivertsson, som kom från Drott inför förra säsongen, har visat upp en spelskicklighet, ett passningsspel och ett skytte som vittnar om större uppgifter längre fram i karriären. Men de nästkommande åren tillbringar han i HF Karlskrona och det är en målmedveten spelare vi har hos oss.

– Det känns jättebra att förlänga kontraktet med HF Karlskrona. Här får jag optimala förutsättningar att utvecklas som handbollsspelare. Det finns mycket kompetens och engagemang i klubben på alla nivåer. Jag trivs med allt både på och utanför planen och ser fram emot de kommande åren tillsammans med laget, säger Hugo Sivertsson.

Två viktiga förlängningar redan efter fem spelade omgångar. Sportgruppen arbetar långsiktigt och har en välarbetad plan för hur klubben ska utvecklas framåt.

– Att vi nu kan säkra ytterligare en väldigt viktig pusselbit så här tidigt tycker jag vittnar om att spelare trivs bra hos oss. Spelarna får möjligheter till bra träning, tester, mental rådgivning och spela inför en fantastisk publik. Utan alla beståndsdelar har jag svårt att se att Hugo hade velat förlänga sitt kontrakt, så vi är nöjda med allt arbete som läggs ner på olika håll, säger Tobias Karlsson.

Läs vidare