Högerniorna förlänger kontrakten

HIF Karlskrona kan idag meddela att både Erik Borgenhäll och Alfred Olsson stannar kvar i HIF även nästa säsong.

Alfred Olsson kom från Vinslöv (division 1) inför denna säsongen och har haft en bra utveckling.
– Jag känner att jag personligen har utvecklats väldigt mycket sen jag kom hit till Karlskrona. Precis som för laget så var säsongen lite trögstartad men jag känner att jag blir bättre och bättre för varje dag. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta i HIF och bli ännu bättre, säger Alfred Olsson.

Erik Borgenhäll lämnade huvudstaden och Hammarby inför denna säsongen. Borgenhäll har varit en tongivande spelare under säsongen och trivs bra i staden.
– Jag trivs väldigt bra i både staden och i klubben. Klubben har en tydlig målsättning och jag delar den. Jag ser goda möjligheter för att utvecklas vidare här och nå högre nivåer inom mitt spel. Staden överraskade när jag kom hit i somras och det är faktiskt rätt skönt att bo i en mindre stad där det är lite lugnare, säger Erik Borgenhäll.

HIF Karlskronas sportchef Tobias Karlsson är glad att klubben får behålla båda sin högernior.
– Både Erik och Alfred har haft fin utveckling och att de finns med i vår satsning vidare är en viktig nyckel för oss. Vi är glada över att ha den positionen på plats, säger Tobias Karlsson.

Foto: Torbjörn Sunesson

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt