HIF värvar linjespelare

HIF Karlskrona kan idag meddela att klubben har skrivit ett tvåårsavtal med handbollsligaspelaren Gustav Jönne från HK Varberg. Mittsexan kommer också bli ”Lejonens stjärna 2020/2021”. 20-årige Jönne har Drott som moderklubb och är en jättetalang.

Gustav Jönne som har gjort en riktigt stark säsong i HK Varberg ser fram emot att komma till klubben.
– Det känns väldigt roligt att komma till Karlskrona och jag har en väldigt god känsla kring laget och föreningen. Jag har stora förväntningar att vi som lag ska göra allt för att vinna varje match och med så bra förutsättningar som erbjuds i Karlskrona så tror jag stenhårt på detta, säger Gustav Jönne.

HIF Karlskronas sportchef Tobias Karlsson är väldigt nöjd med att Gustav väljer Karlskrona.
– Gustav har kvaliteter som vi tror kan tillföra mycket till vår trupp. En spännande spelare med stor potential som jag är övertygad om kommer bli en ny favorit bland våra lejonfans, säger Tobias Karlsson.

Gustav Jönne är väldigt glad för utmärkelsen som ”Lejonens stjärna 2020/2021”.
– Väldigt roligt att bli det. Jag vet vad Lejonen betyder för laget och jag ska göra allt jag kan på plan för att göra dem stolta, avslutar Gustav Jönne.

Foto: HK Varberg

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt