HIF Karlskrona hyllar pandemins hjältar och bjuder på match

På lördag spelar HIF Karlskrona allsvensk match mot OV Helsingborg. I samband med matchen ska klubben och publiken gemensamt hylla alla de människorna som gjort ovärderliga insatser under pandemin.

– Vi är alla oändligt tacksamma för vad vårdpersonalen gjort för oss alla under denna tuffa period. Vi vill hylla dem och alla andra som gjort hjälteinsatser under pandemin på lördag, säger Olof Ljungberg, klubbchef i HIF Karlskrona.

Tillsammans med klubbens samarbetspartners bjuds alla de som gjort viktiga insatser under pandemin, oavsett om det är inom vården, på äldreboendet, på bussen eller i skolan. De får alla komma och se lördagens match i Brinova Arena kostnadsfritt.

– Vi låter den enskilde anmäla sitt intresse genom ett formulär på vår hemsida. Därefter skickar vi matchbiljett tillsammans med information om matchen och upplägget på lördag, säger Olof Ljungberg.

Hyllningarna under matchen kommer bland annat bestå av film på jumbotron, stämningsfull sång av Linus Norda och någon överraskning.

”KÖP” DIN GRATISBILJETT HÄR:

https://www.nortic.se/dagny/show/122920

Foto: Region Blekinge

Läs vidare