HFK mot cancer när herrar och damer jagar nya segrar på lördag

På lördag är det åter igen dags för våra representationslag att spela hemma i Brinova arena. 

Den här lördagen tänker vi extra mycket på alla som har drabbats av cancer och i arenan kommer flera aktiviteter syfta till att samla in pengar till cancerforskningen. 

Damerna spelar seriefinal mot Lundagård klockan 14 och herrarna tar sig an Vinslöv klockan 16. Vi hoppas att så klart att så många som möjligt kommer för att se båda matcherna och att vi efteråt kan skänka en rejäl summa pengar till Cancerfonden. 

Prostataföreningen Viktor kommer att finnas på plats precis som bröstcancerföreningen Rosa Rutor. Fotograf Ola Åkerborn, som under flera år stöttat cancerforskningen med sin insamling där han fotograferar Karlskronabor i sin ateljé, finns på plats för att fotografera de som vill skänka pengar till forskningen. HFK kommer att sälja årets julklapp, helt nya HFK-halsdukar för 199 kr, där 70 kronor av behållningen skänks vidare och föreningen kommer även att skänka en fast summa pengar. Dessutom kommer intäkterna från vår Folkparkshörna gå direkt till forskningen.

Köp årets julklapp, vår ursnygga nya halsduk, och stötta cancerforskningen!

– Vi känner alla någon som har drabbats av cancer och vi vet alla vilken fruktansvärd sjukdom det är. Min mamma gick bort, endast 50 år gammal, i bröstcancer och jag vet hur det är att vara anhörig. Jag hoppas verkligen att många vill kombinera möjligheten att stötta cancerforskningen och samtidigt se damerna jaga sin sjunde raka seger och herrarna sin tionde raka seger, säger Olof Ljungberg, klubbchef i HF Karlskrona. 

I restaurangen serverar Trydes en smarrig tacobuffé som behöver bokas innan torsdag lunch och våra kiosker är fyllda med massa gott. Du bokar buffén på kansli@hfkarlskrona.se

169 kronor för vuxen och 89 kronor för barn (upp till 12 år).

Biljetter till matchen finner du här! Du kan köpa en biljett till herrmatchen och få dammatchen på köpet: https://www.nortic.se/dagny/event/41168

Om du har säsongskort går du in fritt på båda matcherna. Om du är medlem går du in fritt på dammatchen. Spelare och ledare går in gratis och alla barn under 12 år går in gratis. 

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Hålltider:
13:00 – Arenan öppnar
13:30 – Restaurangen öppnar (finns plocktallrik + dryck)
14:00 – HF Karlskrona Dam – Lundagård
14:30 – Tacobuffén dukas fram och öppnar
14.30 – Folkparkshörnan öppnar
15:00 – Baren på plan 2 öppnar
16:00 – HF Karlskrona Herr – Vinslöv

Läs vidare