Herman Iverfeldt tillbaka i klubben

I samband med herrlagets match mot Skånela skadade Filip Psajd knät. Vi inväntar magnetröntgen innan vi vet exakt vilken typ av skada det handlar om, men just nu är han indisponibel.

Därför har vi fått möjligheten att ta hem Herman Iverfeldt för att vara med laget i två matcher – mot Amo och IFK Karlskrona. Herman är utlånad till Anderstorp SK i division 1, men i gott samarbete med ASK så lånar vi tillbaka honom i två veckor.

Herman, tillbaka i HFK igen, hur kul är det?
– Det är så klart väldigt roligt att få träffa grabbarna i laget igen och få vara med och spela dessa två matcherna, säger Herman Iverfeldt.

Lagom häftiga matcher att komma hem till?
– Ja, det får man ju säga. Det ska bli roligt!

För den som inte följer Anderstorp och division 1, berätta lite hur det har gått för dig och laget.
– Sett över hela säsongen så tycker jag att vi har gjort det väldigt bra. I början vann vi de flesta matcherna och i slutet har vi haft lite tuffare motstånd. Vi ligger i toppen och det kommer bli spännande framöver. För egen del så tycker jag att det gått bra hittills. Jag försöker vara så effektiv som möjligt när jag får läge och utvecklas hela tiden.

Herman skrev i våras på ett tvåårskontrakt och lånades direkt ut till ASK där han nu spelar med laget i division 1. Vår vänsterspringare har gjort 56 mål på 11 matcher. Nu får han dra på sig den nygamla tröjan igen!

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt