Hedda Källström ansluter från Kristianstad

HF Karlskrona kan idag meddela att högerhänta niometaren Hedda Källström ansluter från IFK Kristianstad. Källström har skrivit på ett tvåårskontrakt och är spelklar från den första maj.

– Ytterligare en pusselbit på plats i truppbygget. Hedda är en väldigt användbar spelare som kan bidra på flera olika positioner. Med skolning i H65 Höör och med spel i Handbollsligan kommer hon även att tillföra erfarenhet till vår trupp, säger Karl-Johan Lång, tränare i HF Karlskrona.

Hedda Källström fyller 25 år under året och har de senaste säsongerna tillhört IFK Kristianstad i division 1. Hon kom till ett storsatsande IFK Kristianstad som dock aldrig tog klivet till Allsvenskan, men nu blir det allsvenskt spel i Karlskrona i stället.

– Jag har fått en väldigt bra bild av HF Karlskrona och av Kalle Lång. Det är ett lag och en klubb som vill utvecklas hela tiden och det passar mig väldigt bra där jag är i min karriär. Jag ser verkligen fram emot att träffa laget och sedermera även spela inför publiken, som jag stött på när jag mött HFK. Att laget har en stor och härlig publik bidrar också i mitt beslut av klubb, säger Hedda Källström.

Foto: MN Photo

Läs vidare