Hedda Jansson klar för två nya år!

Hedda Jansson väljer även hon att förlänga med HF Karlskrona. Kantspelaren har fått axla flera roller under den gångna säsongen och har visat upp fint spel på många olika positioner.

– Det ska bli otroligt roligt att få spela ytterligare två år med det här härliga gänget. Jag ser fram emot att möta tuffare motstånd på en nivå jag aldrig har spelat på tidigare, säger Hedda Jansson.

Som inte bara har fått spela på sin vänsterkant den här säsongen utan har fått axla flera olika roller. 
– Jag har fått spela på flera olika positioner, både framåt och bakåt, på båda kanterna och som linjespelare. Det har så klart varit en utmaning men det har lett till att jag har ökat min spelförståelse en hel del under säsongen. Men jag har mer att lära, särskilt när det gäller försvarsspelet. Det ska bli kul att få utvecklas ännu mer under leding av Kalle, jag vet att han kommer att bidra till min och lagets utveckling de kommande två åren.

Robert Stubb, som är sportsligt ansvarig för vårt damlag säger så här om Heddas förlängning:
– Vi är glada över att vi även fått Heddas signatur två år framåt! Hedda är en mycket viktig del i lagbygget där hon med sin erfarenhet sprider en positiv energi och ett lugn i laget när det hettar till. En kontringsstark vänstersexa men även en allroundspelare som med sin storlek och räckvidd kan nyttjas på flera positioner både i försvar och anfall, säger Robert Stubb.

Läs vidare