Handboll för daglediga – succén är tillbaka

Vi har fantastiska volontärer, som alla ställer upp för vår klubb på mängder av sätt. Ett 20-tal av dem träffades idag för säsongspremiären av ”Handboll för daglediga”. Förra hösten startades träningsgruppen igång av Maria Nilsson med stöd från RF-SISU Blekinge genom satsningen ”Idrott för äldre”. Tyvärr hann gänget bara köra några pass innan andra vågen av pandemin drabbade samhället. Då var fokus främst på träning utan boll.

Idag återstartades verksamheten i utvecklad form med nyförvärven ”Goalcha”-bollar. Genom projektstöd från Svenska Handbollförbundet och fortsatt stöd från RF-SISU Blekinge har anpassad utrustning kunnat köpas in och träningstiden är fördubblad. Idag hade klubben besök av Camilla Rohlén från Handbollförbundet Syd som inspirerade och utbildade både deltagare och klubbens två ledare Maria Nilsson och Jan Elmqvist.

Från och med nästa måndag, den 6 september, håller gänget igång mellan 10-11 i Brinova Arena. Efter 11 bjuds det på hembakat, kaffe och goda samtal. Gratis för alla medlemmar i både HF Karlskrona.

Även du som inte är medlem är VARMT välkommen! Om du trivs med både den roliga, enkla och nyttiga träningsformen, med det sociala utbytet och med gofika efteråt, då behöver du bara ett medlemskap för att ha måndagsaktiviteten bokad.

Om du har frågor eller vill anmäla dig – skicka gärna ett mail till maria.karlskrona@gmail.com


Tänk på: Inga förkunskaper krävs, ingen åldersgräns varken nedåt eller uppåt.

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt