Gemensam satsning med Trummenäs GK

Trummenäs Golfklubb och HIF Karlskrona är stolta att presentera ”HIF-Slaget” – ett gemensamt evenemang och golftävling söndagen den 19 september 2021.

– Vi hoppas kunna skapa ett långsiktigt samarbete med HIF Karlskrona där båda föreningarna kan utvecklas och genom evenemang skapar större intresse för både golf och handboll, säger Johan Bjerngren, klubbchef i Trummenäs GK.

Tävlingen kommer att spelas i formatet 2-mannascramble vilket innebär att två spelare bildar ett lag.

– Det är flera spelare i laget som även lirar golf och jag tror ett 10-tal i truppen kommer att delta, säger Mathias Ekstrand, huvudtränare i HIF Karlskrona och fortsätter;

– Det är viktigt att spelarna kopplar av mellan alla tuffa träningar och matcher. Just denna dag hoppas jag de njuter efter premiären som vi spelat dagen före.

HIF Karlskrona spelar nämligen sin första match i herrallsvenskan lördagen den 18 september på hemmaplan i Brinova Arena. Motståndare är Anderstorps SK.

– Jag hoppas att HIF:s fantastiska supporterklubb ”Lejonen” inte är alltför hesa i rösten utan finns på plats och höjer stämningen på och utanför golfbanan, avslutar Bjerngren.

Mathias Ekstrand fyller i;

– Givetvis kul om Lejonen finns på plats men jag hoppas också att HIF;s sponsorer och medlemmar tar tillfället i akt och kommer ut till Trummenäs.

Läs vidare