Julia, Nathalie, Wilma, Anna-Maja och Kalle med i All Star Team!

Det är Handbollskanalen som har tagit fram All Star Team för dam division 1 södra och HF Karlskrona har fått med inte mindre än fyra spelare och en ledare. 

Handbollskanalen har tagit hjälp av en representant från varje förening i respektive division. Kategorierna som representanterna har kunnat rösta på är: målvakt, vänstersex, mittsex, högersex, vänsternio, mittnio, högernio, försvarare, MVP, profil och tränare. 

Och när resultatet presenterades under onsdagen stod det klart att HF Karlskrona har gjort avtryck i damernas division 1 södra.
– Det är så klart jätteroligt att andra tränare och klubbrepresentanter uppmärksammar den prestation som vi har lyckats med under säsongen. Tusen tack för det, säger damernas huvudtränare Kalle Lång som är den som har fått flest röster bland tränarna. 

Bland spelarna är det Wilma Martinsson som har fått flest röster bland vänstersexorna, Anna-Maja Hansson på mittsex, Julia Söderbom på vänsternio och Nathalie Sörman på mittnio!
– Väldigt roligt, säger Kalle Lång. Det man ska komma ihåg och som jag vill lyfta är att de här fina individuella prestationerna är beroende av ett starkt och fungerande kollektiv. Det är alltid ett lag som möjliggör individuella framgångar.

Wilma Martinson är en av HF Karlskronas spelare som uppmärksammas för sina fina insatser under säsongen:
– Det är såklart superroligt att få denna typen av utmärkelse, det blir ett kvitto på all tid jag har lagt ner på att utvecklas och att ta vara på det förtroendet jag har fått som spelare. Jag jobbar stenhårt med att lyfta mig själv och mina starka sidor eftersom jag har en tendens att fokusera på sämre prestationer och negativa aspekter. Så att få en sån här utmärkelse blir absolut en positiv bekräftelse för mig, och det betyder väldigt mycket för mitt självförtroende, säger Wilma. 

Övriga nomineringar av HFK-spelare i All Star Teamet var målvakten Jennifer Nygren, Hedda Jansson på vänstersex, försvarsspelare Nathalie Sörman och Vilde Hansen Steinlund, MVP Nathalie Sörman och årets profil Anna-Maja Hansson, Vilde Hansen Steinlund och Nathalie Sörman!

Här kan du läsa vilka andra som fick utmärkelserna i Dam division 1 södra!

GLÖM INTE ATT DAMERNA SPELAR SIN ALLRA SISTA HEMMAMATCH IKVÄLL KL 19!

Damernas huvudtränare Kalle Lång är den som har fått flest röster bland tränarna i dam divison 1 södra!

Läs vidare