Framskjuten match blir extra träningspass för damerna

Damernas planerade bortamatch mot Staffanstorp skjuts fram på grund av sjukdom i motståndarlaget. Då passar tränaren Karl-Johan Arlehall Lång att kasta in ett extra träningspass i morgon lördag.

– Det är så klart jättetråkigt att det inte blir någon match i helgen för det är ju det alla ser fram emot efter en träningsvecka. Men sjukdom är inget vi kan råda över utan vi får bara göra det bästa av situationen. Vi kör ett extra träningspass i morgon istället, berättar Karl-Johan Arlehall Lång. 

Två vinster på två matcher, vad tar du med dig från förra helgens match mot IK Lågan som ni vann mot stort ? (16-32)
– Jag tar med mig de sista 45 minuterna där vi spelade så som vi har sagt att vi ska göra och så som vi spelade under försäsongen. Vi gjorde några missar i början av matchen och hade svårt att få hål på deras duktiga målvakt första femton men sedan fick vi ordning på vårt spel, sprang mycket och kunde göra många kontringsmål. Kul att se och jag är väldigt nöjd.

Nu väntar tuff hemmamatch nästa lördag?
– Ja, HK Farmen kommer troligtvis att vara ett av de tuffare lagen som vi kommer att möta i serien, det blir en utmaning och en värdemätare. Men det ska bli jättekul att spela match igen på hemmaplan, det ser alla fram emot, säger damtränaren. 

Läs vidare