Förlängning med och utlåning av Herman Iverfeldt

Idag kan vi presentera en glädjande nyhet i att vi har förlängt kontraktet på två år med vår egen Herman Iverfeldt. Herman som spelar på vänsterkanten har inte fått särskilt mycket speltid i herrallsvenskan, men imponerat ordentligt i vårt u-lag i division två.

Herman, som är fyller 20 år senare under året, är redo för en högre nivå än division två, samtidigt som klubben har kontrakt över nästa säsong med både Filip Psajd och Anton Persson.

Därför lånas Herman ut till Anderstorp som nästa säsong spelar i division 1. I Anderstorp räknar både klubben och Herman med att få mycket speltid i division 1.

Kontraktet med Herman är skrivet på två år och vår sportchef Tobbe Karlsson kommenterar det såhär:
– Vi är glada att ha kunnat skriva tvåårskontrakt med en så talangfull spelare som Herman. Han har en ljus handbollsframtid för sig och vi är tacksamma för lösningen med utlåning till Anderstorp. Det kommer att vara mycket bra för hans utveckling, säger HIF:s sportchef Tobias Karlsson.

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt