Filip Psajd klar för två nya år

Igår vann HIF borta mot Varberg och drömmen om kval lever. En andra halvlek där laget endast släppte in sju mål bäddade för en klar seger med 31-26.

Idag kan HIF presentera att Filip Psajd blir kvar ytterligare två år i klubben. Vänstersexan kom från Anderstorp för två år sedan och tar kliv framåt hela tiden.

– Vi är mycket glada att kunna förlänga kontraktet med Filip. Han är från närområdet och har gjort två bra säsonger i klubben. Han utvecklas på ett bra sätt och vi ser fram emot att ha honom här i två år till, säger Tobias Karlsson, sportchef i HIF Karlskrona.

Filip Psajd fyller 23 år i sommar och är en energisk kantspelare som springer på allt. Han trivs väldigt bra i både klubb och stad.

– Det känns mycket bra att förlänga kontraktet i två år. Vår resa pekar uppåt, även om det inte alltid är spikrakt, och den resan vill jag vara med på. Jag tycker att miljön här i klubben erbjuder allt för att jag ska kunna utvecklas och bli ännu bättre. Om vi alla kan bli några procent bättre till nästa säsong så tror jag att det kan bli riktigt bra, säger Filip Psajd.

Foto: Tom Nilsson

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt