Fantastisk föreningskväll!

I onsdags samlades över 250 personer kring ordet #tillsammans när HF Karlskrona bjöd in till föreningskväll i Brinova Arena. Föreningen arbetar med ständig utveckling att bli en bättre plats för alla medlemmar och föreningskvällen blev en viktig del i det arbetet. 

Kvällen inleddes med några ord från vår ordförande Maria Nilsson som talade om sitt ledord #tillsammans följd av vår klubbchef Olof Ljungberg som i korthet berättade om föreningens olika delar inramade av föreningens värdegrund och vision. Första delen av föreningskvällen avslutades av vår kassör Jan Svensson som gav deltagarna en bild av föreningens ekonomi och hur den är uppbyggd. Kvällens inledande pass leddes av vår sportchef på herrsidan, Tobias Karlsson.

Kvällens andra pass bestod av olika stationer där deltagarna bland annat fick möjligheten att prata med och ge synpunkter till våra styrelseledamöter, vår kassör, vår kommunikatör, vår marknadsansvarige och vår ungdomssektion. Det fanns även information om vårt viktiga volontärsarbete och den som ville kunde signa upp sig att bli volontär kommande säsong (vi behöver all hjälp vi kan få) Under tiden fick alla barn och ungdomar chansen att träffa våra dam- och herrspelare, spela handboll tillsammans och delta i olika tävlingar. Och givetvis bjöds det på korv, kaffe och kanelbulle!

Stort tack till er alla som kom till föreningsdagen och på så sätt bidrog till att vi kan bli en ännu bättre förening för alla våra medlemmar! Ni som inte kunde delta, det finns alltid möjligheten att kontakta oss på kansli@hfkarlskrona.se så hjälper vi er att komma i kontakt med den person som frågan berör!

Vill du också vara en del i vår gemenskap?

Anmäl intresse via länken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3XDnY2d228vPEhEYdKzCgUMwHTDJVzSRW9iUr_DbBIM_jAg/viewform

#EnKlubb
#MycketMerÄnHandboll
#HFKarlskrona

NEDAN ser ni blandade bilder från kvällen!

Läs vidare