Emma Söderbom börjar som klubbkoordinator på måndag

HF Karlskrona växer på alla håll och på måndag växer även kansliet med en person och en ny funktion.

Det är Emma Söderbom som börjar sin tjänst som klubbkoordinator.

Tjänsten är på 65 procent och kommer att vara en mix av administration, stöd till ledare och kommunikation, både internt och externt.

– Föreningen växer och vi behöver vara fler som kan vara ett stöd till alla våra fantastiska ledare och tränare. Exakt innehåll i tjänsten kommer vi att hitta fram till den närmsta tiden, men behovet är stort. Det känns mycket bra att Emma kommer in och hon kommer att bidra på alla håll, säger Olof Ljungberg, klubbchef.

Emma är en idrottstokig kvinna med bakgrund inom fotbollen, både som spelare och ledare, men även som handbollsmamma. Hennes samhällsintresse och bakgrunden som mångårig journalist tar hon med sig in i sitt nya arbete.

– Handbollen i Karlskrona ligger mig varmt om hjärtat och föreningen står för så mycket som jag själv tycker är viktigt. Det är lätt att hitta sin plats i den här föreningen och det är många fina människor som arbetar hårt för att utveckla föreningen. Det ska bli mycket stimulerande att få vara ett stöd till alla dem, men också i att få vara med att utveckla föreningen, säger Emma Söderbom, HF Karlskronas nya klubbkoordinator.

Från och med måndag den 7 november är det Emma som nås via kansli@hfkarlskrona.se och kommunikation@hfkarlskrona.se

Läs vidare