Emilia Persson har skrivit på för ytterligare två år!

HF Karlskronas truppbygge på damsidan fortsätter och vi kan nu meddela att vår egna produkt, niometersspelaren Emilia Persson, fortsätter i föreningen ytterligare två år.

Emilia Persson har fått ökat förtroende och mer speltid under säsongen och förvaltat det förtroendet väl.
– Emilia har tränat hårt och tagit stora kliv framåt i sin utveckling. Hon är en mångsidig spelare med fint genombrott, hoppskott samt underarmsskott och har även en jättebra blick för spelet. Jag är övertygad om att vi kommer se henne växa och ta ännu mer plats på planen framöver, säger Robert Stubb som är sportsligt ansvarig för HF Karlskronas damlag. 

Emilia själv säger så här om sin fortsättning i föreningen. 
– Jag trivs otroligt bra i laget och i klubben vill vara med på den resa som vi i damlaget gör tillsammans med föreningen. Det är väldigt roligt att det satsas på damerna och jag känner att jag ges möjligheten att utvecklas här. 

Hon håller med om att hon har tagit steg under säsongen gällande den egna utvecklingen.
– Ja, jag tycker att jag har utvecklats en hel del. Jag spelar med mer fart och tar för mig mer. Jag har fått mer rutin och jag känner att jag har utvecklat en större bredd i mitt spel, säger Emilia.

Som även berättar att hon ser fram emot att få spela handboll på en högre nivå tillsammans med laget och att det ska bli spännande att få ta sig an skillnaden mellan division 1 och allsvenskan. 
– Jag tror att vi kommer få möta lag som är väldigt kontringsstarka och skickliga individuellt, med spelare som har mer rutin och är väldigt fysiskt starka. Det ska bli väldigt roligt!

Läs vidare