Ellen Lindén förlänger med HFK!

Kantspelaren Ellen Lindén förlänger ett år med vårt damlag. 19-åringen, med Ronneby HK som moderklubb, ser med spänning fram emot Allsvenskan och att ta nästa kliv i sin utveckling!

– Den gemenskap och sammanhållning som vi har i laget är något jag värdesätter mycket. Det ska bli otroligt roligt att spännande att se hur vi som lag utvecklas med de nya spelarna som kommit och hur vi står oss mot allsvenskt motstånd i höst, säger Ellen.

Och fortsätter: 

– Med Kalles ambition och vilja ser jag dessutom stora möjligheter att ta nya kliv i min handbollsutveckling, jag hoppas framför allt kunna bli bättre i mitt försvarsspel och känna mig trygg i den rollen. 

Huvudtränare Kalle Lång, säger så här om Ellens förlängning:

– Ellen har varit en del av vår professionella träningsmiljö under de två åren jag har varit tränare för HF Karlskrona. Hon är en av de spelare som har tagit störst steg framåt, jämfört med var hon stod när vi började arbeta tillsammans. Hon har inte bara växt som handbollsspelare utan även som individ. Ellen är dessutom en omtänksam och social person som alltid sprider glädje omkring sig. Av de anledningar ser jag verkligen fram emot att få fortsätta guida henne framåt i hennes utveckling både som handbollsspelare och människa.

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt