Dubbel handbollsfest med halloweentema!

Nu på lördag bjuder HFK in till sitt allra första samarrangemang mellan dam- och herrlag. Damerna spelar ”derby” mot Växjö klockan 14 och herrarna tar sig an poängtörstande Torslanda klockan 16. 

Temat denna lördag är halloween, både i restaurangen och runt om i arenan. Vi skulle bli jätteglada om alla barn ville klä ut sig till något läskigt och som tack för det bjuder vi barnen på något gott att äta. 
– Alla barn som kommer utklädda får hämta lite godis i Folkparkshörnan som vi självklart håller öppen från klockan 14.30. Förutom godis, bollkastning och chokladhjul hoppas vi kunna bjuda barnen på ytterligare en överraskning, berättar Maria Nilsson som leder föreningens evenemangsgrupp.

För den som vill äta halloweeninspirerad buffé hos Trydes så går det bra att boka via kansli@hfkarlskrona.se.  Barn upp till 12 år betalar 89 kronor, vuxna 169 kronor. Vi kommer självklart även ha massa gott i våra kiosker och hålla baren, ut mot vattnet, öppen för den som är sugen på något gott att dricka. 
– Vi försöker åter igen skapa ett evenemang som passar alla åldrar och jag hoppas att vårt halloweentema ska passa hela familjen, säger Maria Nilsson. 

Att föreningen gör ett gemensamt evenemang kring dam- och herrlag är historiskt. Vår klubbchef Olof Ljungberg berättar varför det känns extra angeläget:
– Arbetet med att få alla att känna att vi numera är en klubb pågår ständigt och att arrangera dam- och herrmatch med samma arrangörsgäng och sälja det som en produkt är ett steg i rätt riktning, säger Olof Ljungberg, klubbchef HF Karlskrona. 

Hålltider:
13:00 – Arenan öppnar
14:00 – HF Karlskrona Dam – Växjö
14:30 – Restaurangen öppnar
14.30 – Folkparkshörnan öppnar
15:00 – Baren öppnar
16:00 – HF Karlskrona Herr – Torslanda
17:45 – Tack och hej för denna gång

Efter att dammatchen är avslutad hinner du lagom mingla med andra handbollsälskare, köpa något i kiosken eller i baren och sen är det match igen!

Du kan köpa en biljett till herrmatchen och få dammatchen på köpet: https://www.nortic.se/dagny/show/160972

Om du har säsongskort går du in fritt på båda matcherna. Om du är medlem går du fritt på dammatchen.

Läs vidare