Damerna tar sig an Helsingborg i eftermiddag – 14.00 i B-hallen!

Det blev en riktigt komfortabel seger mot Kalmar borta i onsdags kväll och nu har vårt damlag laddat om snabbt för att ta sig an Helsingborgs HK i eftermiddag. Matchen spelas klockan 14 i B-hallen och våra damer har chansen att ta sin nionde raka seger!

Vi tog ett kort snack med vår tränare Karl-Johan Arlehall Lång efter fredagens träning. 
– Utmaningen den här veckan för laget är att lösa uppgiften att spela två matcher på kort tid. Vi är vana vid en vecka mellan matcherna men nu har vi bara fått några dagar på oss att ladda om efter Kalmar, säger Kalle. Det ställer högre krav på tjejerna, fysiskt, men framför allt mentalt. 

Fredagsträningen blev en matchförberedande sådan där laget gick igenom detaljer kring hur man tror att matchen mot Helsingborg kommer att se ut. 
– Vi måste vara väl förberedda för att kunna fullfölja vår plan och kunna diktera våra villkor under hela matchen. Vi pratar om de där sakerna hela tiden, säger Kalle. 

Matchen i eftermiddag spelas i B-hallen:
– Där finns alla förutsättningar att bygga upp en fantastisk stämning ljudmässigt, säger vår tränare. Vi hoppas på publikens stöd så ska vi göra allt för att bjuda på en tuff och välspelad match! 

Amanda Sahlin är tillbaka på målvaktssidan och det innebär att alla spelare är tillgängliga för spel.

Medlemmar och barn går in gratis – ni andra kan köpa biljett på plats för 50 kronor.
Självklart är vår kiosk öppen och fylld med massa godsaker!

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt