Chans att se HIF-Tyresö hos Trydes

Fredag 19/3 kl. 19:00 spelar HIF Karlskrona – Tyresö, som är årets allsvenska sista match. Läktaren kommer stå tom men man har möjlighet att se matchen från Trydes restaurang. De kan placera högst 4 personer vid varje bord de har till sitt förfogande.

FÖR SÄSONGSKORTSINNEHAVARE:

Måndag 15/3 klockan 09:00 öppnar möjligheten till bokning. INGA försök till bokningar innan dess räknas! OBS: En restaurangplats per säsongskort.

FÖR ICKE SÄSONGSKORTSINNEHAVARE:

Måndag 15/3 klockan 12:00 öppnar möjligheten till bokning. INGA försök till bokningar innan dess räknas!

Eftersom det fortfarande är begränsat med platser är det först till kvarn som gäller. För er som inte kan komma till vår arena finns fortfarande möjligheten att streama matchen: Streama match

För dig med säsongskort har du möjlighet att få en streamingkod skickad till dig. Om du är intresserad av något av detta kan du maila till kansli@hifkarlskrona.se för att boka din plats eller få en kod. Du kan också ringa 0708-900 788 för att lämna en bokning. Notera att ni inte kan boka via telefonsvarare eller SMS.

OBSERVERA: Nytt telefonnummer till kansliet!

Läs vidare

Årsmöte i HF Karlskrona

Under onsdagskvällen genomförde HF Karlskrona årsmöte för säsongen 2023/2024. Föreningen kunde återigen uppvisa ett positivt