Biljett- och restauranginfo inför säsongsstart – kansliet stängt

Sommaren är här och det är semester för många, inklusive vårt kansli. Fram till och med måndagen den 7 augusti är det därför lite svårare att nå oss. Om du ändå vill komma i kontakt med oss hänvisar vi dig till att skicka ett mail till kansli@hfkarlskrona.se. Maillådan läses väldigt sporadiskt och vi kan inte garantera dig ett svar.

Redan nu är det bra tryck på restaurangbokningar till herrarnas cupderby den 18 augusti och till premiären i Handbollsligan mot Amo HK den 15 september.

Vill du vara säker på att få en restaurangplats till någon av matcherna – skicka ett mail till kansliet och det hanteras i den ordningen bokningen är inskickad. Med tanke på högtryck är bokningen bindande.
Uppge vilken match och hur många ni är i ert sällskap. Under augusti kommer även bokningen via HF Karlskronas app att öppna.

Försäljningen av säsongskort pågår och gör så via Nortic fram till två veckor innan cupderbyt, därefter släpps lösbiljetterna för både derby och premiären mot Amo. Efter att lösbiljetterna är släppta kan vi därför inte garantera en specifik plats för ditt säsongskort.
Skaffa säsongskort via Nortic: https://nortic.se/ticket/event/47258

Du kommer att få fler chanser att köpa säsongskort, men för att garantera just den platsen du vill ha rekommenderar vi dig att köpa ditt kort redan idag. Vårt populära ”All inclusive” kostar 2995 kronor och gäller för ALL handboll HF Karlskrona spelar under säsongen 23/24, oavsett om det är herr-, dam- eller U-lag.

I höst är våra herrar äntligen tillbaka i Handbollsligan och våra damer ska ta sig an nya uppgiften i division 1 – en riktigt häftig säsong väntar!

Läs vidare