Åttonde raka för herrlaget – läs referatet

HF Karlskrona tog sin åttonde raka seger när man på lördagen tog emot tabelljumbon HK Torslanda, matchen slutar 32 – 25 i hemmafavör efter 16 – 11 i paus.

Även om Torslanda tog ledningen i matchen med 1–0 var det HFK som hade ett stadigt grepp om matchen i första halvlek. Försvarsspelet fungerade bra i första halvlek och bortalaget hade problem att komma till klara lägen. William Psajd i målet var stundtals briljant och blev också utsedd till bästa hemmaspelare.

Andra halvlek startade lite avslaget från hemmalagets sida och tabelljumbon visade att man inte är så dåliga som tabellen visar, man började knapra i kapp hemmalagets ledning och var endast ett par bollar ifrån, 25–23, med tolv minuter kvar att spela. Då kom hemmarycket, fyra raka hemmamål och matchen var avgjord med sex minuter kvar att spela. HFK går i slutet ifrån till en komfortabel seger. Slutresultatet skrivs till 32–25 och den åttonde raka segern var ett faktum.

Nu väntar en tuff period med matcher mot lag som kommer att vara med och slåss om topplaceringarna i serien och närmast väntar Varberg på bortaplan. Den matchen spelas på torsdag den 10/11 klockan 19:00. Du ser den via Solidsport https://solidsport.com/hfkarlskrona-herr – se till att bli månadssupporter för att se alla våra bortamatcher och att delar av pengarna tillfaller klubben. Tack för ditt stöd!

Nästa hemmamatch för herrarna spelas mot Vinslövs HK lördagen den 19/11 klockan 16:00. Mer om det i närtid!

HFK:s målskyttar mot Torslanda: