Albin Stenberg klar för ytterligare två år

Idag kan HF Karlskrona med glädje meddela att linjespelaren Albin Stenberg är klar för ytterligare två år i klubben och stannar därmed till 2025.

– Vi har lärt känna Albin som en väldigt bra och fin människa som passar väldigt bra in i både laget och i klubben. Han är en värdefull spelare med sina offensiva kvalitéer som hans spets. Vi både tror och hoppas att han ska fortsätta sin utveckling på ett bra sätt och är glada för ytterligare två år tillsammans, säger HF Karlskronas sportchef Tobias Karlsson.

Albin Stenberg kom till klubben 2019 och är nu inne på sin tredje säsong. Han har haft en del strul med skador men har verkligen blommat ut denna säsong. Det är en nöjd Albin Stenberg som förlänger kontraktet.

– Mitt förstahandsval var att bli kvar i HF Karlskrona och i Karlskrona som stad. Klubben ger optimala förutsättningar för att utvecklas inom handbollen och det är en väldigt trevlig stad. Jag och min sambo trivs väldigt bra här och ser fram emot att tillbringa nästkommande två år här, säger Albin Stenberg.

Albin studerar till lärare och gör just nu praktik på Jämjö Kunskapscentrum. Nästa år kommer praktiken att göras på Tullskolan. Och det är just i skolans värld Albin helst vill arbeta vid sidan om handbollen.

– Jag studerar till lärare nu, men innan jag är klar ser jag fram emot att arbeta deltid i skolans värld. Det finns många bra skolor i Karlskrona där jag både kan bidra och utvecklas, avslutar Albin Stenberg.

Albin Stenberg
28 år
Inne på tredje säsongen
Förlängt med två år fram till 2025

Foto: Magnus Lejhall

Läs vidare